Het Nieuwsblad : Wandelclub Sint-Pieters-Leeuw bestaat 35 jaar

Werd gesticht door Isi Malfroy en Remi Plees.

De Wandelclub Sint-Pieters-Leeuw bestaat 35 jaar

De algemene vergadering werd gevolgd door een gezellig samenzijn

Sint-Pieters-Leeuw - De Wandelclub Sint-Pieters-Leeuw vierde zaterdag haar 35 jarig bestaan in Zaal Kattebroek te Dilbeek. De jaarlijkse algemene vergadering werd gevolgd door een gezellig samenzijn. Op 14 februari 1983 werd de club gesticht door Isi Malfroy en Remi Plees, Isi Malfroy werd gehuldigd als erevoorzitter van de club.

De Wandelclub Sint-Pieters-Leeuw is wel een heel actieve club. Uit het dagelijks aanbod van wandelingen selecteert het bestuur een tocht voor iedere zon- en feestdag. Deze kalender is een aanbeveling en geen verplichting. Wie het wenst, is welkom op de plaats van afspraak: de parking van het gemeentehuis. Het vertrek is stipt om 08u30 gepland, tenzij anders vermeld in de kalender.

Het bestuur, met medewerking van de leden, richt zelf ook wandelingen in. Zo is er de LEWETOCHT in het begin van de maand mei – dit jaar 6 mei- en STREEKBIERENTOCHT in oktober –dit jaar 14 oktober- die veel inzet en organisatie vergen. Samen trekken ze meer dan 4000 wandelliefhebbers aan.

Bij het reilen en zeilen van de club wordt niets aan het toeval overgelaten. Hier tekent een actief bestuur voor dat bestaat uit Yvan Persoons, Robert Rimez, Doris Vandervale, Annemie De Wachter, Monique Warrand en Gouverneur Nicole. Commissarissen: Call Gerta, Malfroy Isi, Alain Van Belle en Dolf Vanderstraeten. Meer info: www.wandelclubspl.be .