KERSTWANDELING 2019

Het Schepencollege van Sint-Pieters-Leeuw heeft het bestuur van onze club de medewerking gevraagd om ook dit jaar een wandeldag voor families te organiseren op de zondag van de kerstmarkt, 22 december 2019. Wij hebben de uitnodiging aanvaard om er Kerstwandelingen van te maken.
Wij nodigen je dan ook graag uit om met zoveel mogelijk deel te nemen aan deze familiale wandelingen. De kunstacademie achter de bibliotheek van de Rink is de startzaal waar je je wandelkaart kan laten afstempelen, kan inschrijven en een parkoersbeschrijving + kaart van deze wandelingen kan afhalen.
Wij hebben 2 wandelingen uitgewerkt. De wandelingen volgen voor een deel het parcours van het WANDELNETWERK PAJOTTENLAND (afgekort WNP) dat heel goed ontwikkeld is op het grondgebied van de gemeente. De trajecten zijn gemakkelijk te volgen door de paaltjes waarop de nummers van de KNOOPPUNTEN (afgekort KP) vermeld staan.

 Wandeling 1: Tocht van 8.0 km ( 2 uur - groene wandeling op de kaart ).
Er is een rustpunt voorzien voor de wandeling in het barlokaal van het “Jeugdcentrum Laekelinde” na 5.4 km.

     Wandeling 2: Tocht van 14.0 km ( 3 uur - blauwe wandeling op de kaart ). Er is een rustpunt voorzien voor de wandeling in het barlokaal van het “Jeugdcentrum Laekelinde” na 5.4 km en 11.4 km.


Je kan kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 Vertrekken op eigen houtje vanaf 10:00 uur tot 15:00 uur. Je volgt de parcoursbeschrijving + kaart van de gekozen wandeling, waarvan iedereen een exemplaar afhaalt in de startzaal.

 2 geleide wandelingen: 8.0 km en 14.0 km. Verzamelen om 9:30 uur aan de startzaal. Daar haalt elk van ons een parcoursbeschrijving + kaart af, dit om onze deelname te bevestigen. Om 10:00 uur stipt vertrekken de geleide wandelingen. Er is een rustpunt voorzien voor de twee wandelingen in het barlokaal van het “Jeugdcentrum Laekelinde” na respectievelijk 5.4 km en 11.6 km waar wij kunnen picknicken. De geleide wandelingen zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de Wandelclub. Voor de lange afstand zijn wij rond +/- 14:30 uur terug aan de startzaal.

Na de wandeling kunnen wij verbroederen aan de standjes die verenigingen openhouden voor de startzaal.


In de startzaal zijn eveneens tafels en stoelen voorzien waar wij eventjes kunnen op adem komen en nababbelen over de wandeling en het voorbije wandeljaar!
Tot dan en hopelijk krijgen wij mooi wandelweer!
Het bestuur.