ALTERNATIEVE WANDELINGEN TER VERVANGING VAN LEWETOCHT

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert onze wandelclub begin mei zijn “LEWETOCHT”. Dit jaar zou dat op zondag 02 mei 2021 zijn.
Door de Coronamaatregelen kan deze jaarlijkse tocht echter niet doorgaan en biedt de Wandelclub van Sint-Pieters-Leeuw van dinsdag 27 april tot en met zondag 02 mei 2021 TWEE bewegwijzerde wandelingen aan als alternatief.

Wij willen onze leden en de inwoners van de streek de mogelijkheid geven om corona proof te gaan wandelen.
Van dinsdag 27 april t.e.m. zondag 02 mei 2021 kan iedereen zonder inschrijving, individueel of in zijn bubbel gaan wandelen en genieten van de mooie plekjes en landschappen die onze streek te bieden heeft.

Het parcours wordt bewegwijzerd met gele plastieken fluo-pijltjes (met alle Clubgegevens) die op Maandag 26 april 2021 geplaatst worden en op Maandag 03 mei 2021 terug weggenomen worden.

De TWEE wandelingen starten en eindigen aan de Kerk van Lembeek, Claesplein in 1502 LEMBEEK.

Parcoursbeschrijving:
Wandeling 1: Lengte 6.0 km. Parcours door Kasteelpark Lembeek, jaagpad Kanaal Brussel-Charleroi tot aan sas, pad richting Lembeekbos en Mussenberg, terug naar Lembeek via knuppelpad aan Kasteelbrakelsesteenweg en via pad naar Malakofftoren, terug naar Lembeek-Centrum

Wandeling 2: Lengte 9.5 km. Het parcours volgt in grote mate de bewegwijzerde wandeling van het “Plan Boommarter” maar dan in omgekeerde zin: Kasteelpark Lembeek, jaagpad richting Berendries, pad naar Essenbeek, Warandepark, Natuurgebied Maasdalbos, Natuurgebied Berendries, terug naar Lembeek-Centrum.

GEEN STARTZAAL, GEEN INSCHRIJVINGEN, GEEN CATERING

HOU HET VEILIG

GELIEVE DE GELDENDE CORONAMAATREGELEN TE RESPECTEREN.

Wij wensen u een aangename wandeling.

U kan Lembeek bereiken met het openbaar vervoer met de trein Station Lembeek - De Lijn 156 komt aan de kerk (zeker eerst checken of bus wel rijdt) - TEC 116 halte Lembeek Stationsstraat